Announcements

(Paparan maklumat dalam Bahasa Melayu) PEMAKLUMAN PELAWAAN PROGRAM PENAJAAN HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) UNTUK PEGAWAI KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL BAGI MENGIKUTI PENGAJIAN DI PERINGKAT SARJANA DAN KEDOKTORAN (Ph.D) SECARA SEPENUH MASA SESI 2023 BAGI PEGAWAI PERKHIDMATAN BUKAN GUNA SAMA, PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT (PTM)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. YBhg. Tan Sri/ Datuk Seri/ Datuk/ Dato’/Datin/ Dr./ Ts./Tuan/Puan, PEMAKLUMAN PELAWAAN PROGRAM PENAJAAN HADIAH LATIHAN PERSEKUTUAN (HLP) UNTUK PEGAWAI KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL BAGI MENGIKUTI PENGAJIAN DI PERINGKAT SARJANA DAN KEDOKTORAN (Ph.D)

Read more »

(Paparan maklumat dalam Bahasa Melayu) HEBAHAN URUSAN KENAIKAN PANGKAT SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN KALI KEDUA (TBK2) (BAGI PEGAWAI YANG DINAIKKAN PANGKAT PADA TAHUN 2009 DAN SEBELUM) BAGI KUMPULAN PELAKSANA SKIM F (PERKHIDMATAN BUKAN GUNASAMA PERSEKUTUAN)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. YBhg. Tan Sri/ Datuk Seri/ Dato’ Seri/ Dato’ Sri/ Datuk/ Dato’/ Datin/ Tuan/ Puan, Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk perkara di atas. Dengan sukacitanya dimaklumkan

Read more »

(Paparan maklumat dalam Bahasa Melayu) HEBAHAN URUSAN KENAIKAN PANGKAT SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN KALI PERTAMA (TBK1) (BAGI PEGAWAI YANG DILANTIK PADA TAHUN 2009 DAN SEBELUM) BAGI KUMPULAN PELAKSANA SKIM F (PERKHIDMATAN BUKAN GUNASAMA PERSEKUTUAN)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. YBhg. Tan Sri/ Datuk Seri/ Dato’ Seri/ Dato’ Sri/ Datuk/ Dato’/ Datin/ Tuan/ Puan, Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk perkara di atas. 2.    Sukacitanya dimaklumkan bahawa

Read more »

(Paparan maklumat dalam Bahasa Melayu) HEBAHAN : SURAT ARAHAN KETUA SETIAUSAHA NEGARA (KSN) BERTAJUK “PEMBANGUNAN PELAN STRATEGIK ORGANISASI (PSO) DAN PELAN STRATEGIK PENDIGITALAN (PSP) DI KEMENTERIAN, PEJABAT SETIAUSAHA KERAJAAN NEGERI (SUK) DAN AGENSI SEKTOR AWAM”

Dengan hormatnya saya merujuk perkara tersebut di atas. 2.     Sukacita bersama-sama ini disertakan Surat Arahan Ketua Setiausaha Negara (KSN) bertajuk “Pembangunan Pelan Strategik Organisasi (PSO) dan Pelan Strategik Pendigitalan (PSP)

Read more »
Info Halaman:     Jumlah Paparan-     2711
RECOGNITION
Logo_LRQA_UKAS_COMBINED.png

WEB MOBILE
codemobile
MOBILE APP
gammacode

NUMBER OF VISITORS
Today's Visitors: 42
Total Visitors: 400482
CONTACT US

UNIT PEMODENAN TADBIRAN 
DAN PERANCANGAN PENGURUSAN MALAYSIA
Aras 6, Setia Perdana 2,
Kompleks Setia Perdana,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62502 Putrajaya Malaysia
T 603 8000 8000   F 603 8888 3721
E webmaster[at]mampu.gov.my

2021 © Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU)
Paparan terbaik menggunakan pelayar Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi skrin 1366 x 768
logo123

MAMPU